koiruuksia

erään karvaperheen touhuiluja ja aatoksia maailman menosta

tiistai 3. toukokuuta 2011

vappuiluja

Makuuhuoneen katossa pyörii yksinäinen Ihaa- ilmapallo... Emma ei uskalla mennä sänkyyn. Vappu oli ja meni..saatiin työpaikan vappu-sima tilaisuudesta valita itsellemmme ilmapallot ja toin kotiin sitten pallon perjantaina. Vähän jo ajattelinkin mitä emma palllosta tuumaa, kun pelkää esim. lattialle outoon paikkaan ilmestynyttä pahvilaatikkoa. Mun uusi ulkoilutakki oli myös hyvin kammottava alkuun. Se kun haisi uudelta ja kahisi kummallisesti. No vein pallon keittiöön ja sidoin tuolin selkänojaan. Keittiön pöydän vieressä on koirien makuupaikat..ja eihän Emma uskaltanut mennä koko keittiöön.tuo karmiva ilmavirrassa heiluva tunnistamaton esine aiheutti ahdistunutta vilkuilua, pälyilyä ja pakenemisreaktion olohuoneen suojiin. Siirrettiin siis pallo sitten makuuhuoneeseen. Neiti seuraa nyt silmä tarkkana pallon liikkeitä makuuhuoneen ovelta ja livahtaa hyvin nopeasti sen ohi, kun on varmistunut että ehkä se ei just nyt sieltä kimppuun hyökkää.

Vappua ei tullut kovin kummemmin juhlittua. Mulla meni vappu aatto lepäillessä ja vappupäivänä paiskin töitä. Hyi kun ilmat ovat kylmenneet taas! Saa ponnistella itsekurinsa kanssa, että viitsii lenkille. Tottui jo niin siihen, että kesä ois tulossa.Ja höpöhöpö..

Tessulla on muuten uusi tapa..tai sitten en ole laittanut merkille sitä ennen? Poju pesee itseään huolellisesti syönnin ja lenkkeilyn jälkeen kuin kissa! Siis tassut nuollaan ja sitten pestään naama tassuilla jne..empäs oo tajunnu ennen että koiratkin tällasta tekee. Tossa vaan kattelin yksi päivä kummissani..

1 kommentti:

  1. Jospa koirilla on omat fobiansa, niin kuin ihmisillekin on luetteloitu ties miten monta tuhatta mitä kummallisempaa fobiaa. Pahvilaatikkojen, uusien ulkoilutakkien ja vappupallojen pelko voisivat olla Emman fobioita.

    VastaaPoista