koiruuksia

erään karvaperheen touhuiluja ja aatoksia maailman menosta

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Temppuiluja

Tässä sairaslomalla on ehtinyt paneutua kasaan kirjaston koirakirjoja. Löysin Laumanvartijakoirista kirjan. Laumanvartijarotuihin kuuluu siis suuret vartioivat paimenkoirarodut esim. suuret mastiffirodut. Samoja piirteitä on myös rotwailerissa. Ihan mielenkiintoista tutustua Emman taustoihin ja rotujen ominaispiirteisiin ihan koulutustakin ajatellen, vaikka en tiiä sitten..on tuo meidän tytön luonne olla melko erilainen mitä kirjassa kuvattu.
Sitten löyty pari temppukirjaa! Koska olen ajatellut pitää Emman mielen vireänä opettamalla sille kaikkea mitä keksinkin, tuli ajatus, että voisin kirjotella tähän blogiin sellasta pientä temppukoulua, sitä mukaa kun temppuja opitaan :)
Tähän mennessä Emma on oppinut tyypillisien temppujen lisäksi antamaan suukon ja vilkuttamaan. Vilkutus oli meidän viimeksi opettelema ja Emma tekee sen vielä hieman epävarma- ilme naamallaan.. hupaisan näköistä muuten :) Koitettiinhan me vähän aikaa sitten ympäri pyörähtämistä, mutta jostain syystä tempun opetus jäi vähän kesken. Olen kyllä havainnut, että Emma on fiksu koira, Oppii nopsaan!
Tessu osaa perusjutut tassusta ryömimiseen. Vanhaa ei enää hirveesti viiti kyllä ryömityttää tms. Tessu on ansaituilla onnellisilla eläkepäivillään ja saa nyt olla vähän rennommin. Loikoilkoon sohvalla selällään jos siltä tuntuu, kuten tälläkin hetkellä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti