koiruuksia

erään karvaperheen touhuiluja ja aatoksia maailman menosta

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Muutamia asioita meidän rakkaista karvakorvista näin ekaksi:

Tessu
1. Monirotuinen; Suomenpystykorva ja Saksanpaimenkoira.
2. Tessu on jo pappa iässä. Syntynyt 1998 kesäkuussa.
3. painoa vajaa 20kg..
4. Luonteeltaan meidän paapa on aika omapäinen, äänekäs (onneksi turha haukunta on saatu loppumaan, kun nyt kerrostalossa asutaan.) Tessu ei ole hali koira. Ei siis pidä kovin paljon lähellä oleilusta, halailusta tms. paitsi sillon, kun sattuu itse silläpäällä olemaan.ja sitähän ei koskaan tiedä mistä tuulee milloinkin:) Kuitenkin kiltti poika..öö ainakin enimmäkseen.
5. Jääräpää.
6. Kova remmirähjä. uroksille siis tulee isoteltua.(vaikka poju leikattiin, ei tämä piirre poistunut.Toisten leikattujen urosten ja kanssa tulee kyllä toimeen ja tyttöjen tietenkin!! )
7. Ollut täysin terve n.12-vuotiaaksi asti. Keväällä 2010 alkoi pienet ilkeät vanhuuden vaivat, mutta niiden kanssa pärjätään ja elellään
8. Taatusti maailman ihanin paappa!! :) äidin rakas.

Emma
1. Monirotuinen.Todennäköisesti rotwailer, mastiffi (espanjanmastiffi?) ja hmmm..nämä on arvailujen varassa.
2. Syntynyt 2008 kesäkuussa.
3. Emma on Rescue -koira. Tuli perheeseemme talvella 2010 Rekku Rescuen kautta. Huomasin kauniin neidon kuvan ja tarinan rekkujen sivuilta ja ihastuin välittömästi. Emma on siis ollut meillä reilun vuoden nyt.
4. Luonteeltaan Emma on lempeä, kiltti, hellyydenkipeä.. iso sylikoira!! Arka ja säikky vieraita ihmisiä kohtaan. Tämä johtuu siitä että Emma on ns.kellarikoira. Pikku Emma siis vietti elämänsä ensimmäiset kuukaudet täysin eristettynä ihmisistä, Emonsa hoivissa. Tärkeä sosiaalistumis aika jäi siis Emmalta väliin kokonaan.
5. Painoa neidolla on jotain 34 - 36kg
6. Paras lelu on vinkuva, erikoiskestävä krokotiili.
7. Olen onnellinen siitä, että meille tuli juuri tämä suloinen suklaasilmä kaikista maailman koirista!!Vaikka neidissä on hieman ollut haastetta löytökoira taustansa takia, on tyttö silti mahtava juuri sellaisena kuin onkin! Tähän kilttiin kaunottareen on helppo ihastua, rakastua ja kiintyä! :)
 

4 kommenttia:

  1. Emmaan on monen muunkin helppo ihastua välittömästi. Niinhän minäkin tein! Näyttää suorastaan feminiiniseltä tuossa kuvassa kukkasen vieressä.

    VastaaPoista
  2. Meinasin kirjoittaa, että "poju" näyttää tuossa kuvassa vähän epävarmalta, kun on huivi laitettu kaulaan, mutta sitten hoksasin, että tyynyhän siinä on. Mikä lie ujostuttaa?
    Ja kaikille tiedoksi, että Emmaliina on mun keksinä lempinimi Emmalle!

    VastaaPoista
  3. Ei paapa antais helpolla laittaa huivia kaulaan:D tosin sitten kyllä ymmärtäisin ilmeen... talvitakki ja töppösetkin suututti aluksi niin hemmetisti, mutta onneksi se lopulta tyytyi kohtaloonsa, kun oli niin kovat pakkaset viimetalvena.

    VastaaPoista
  4. Massaa on sitten hieman tullut lisää. Viime punnituksen perusteella 39kg...Aika jytky:D

    VastaaPoista